Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ





Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ανταποκρινόμενο στα ενδιαφέροντα των παιδιών μας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονία την λειτουργία εργαστηρίου με θέμα την Φωτογραφία.
Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του εργαστηρίου που θα έχουν την μορφή σεμιναρίου, είναι ο Παρασκευάς Νίκος. Το εργαστήρι θα λειτουργήσει σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Κυριακή , από τις 17:00 έως τις 19:00, σε αίθουσα του Λυκείου. Είναι οργανωμένο σε θεματικές ενότητες, μέσα στις οποίες θα εξεταστούν τα διάφορα είδη φωτογράφισης και οι τεχνικές τους. Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα γίνουν εξορμήσεις και επισκέψεις/εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς με σκοπό την φωτογράφισή τους.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Παπάγου.
Για την παρακολούθησή του δεν είναι απαραίτητος συγκεκριμένος εξοπλισμός. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατ’ αρχήν ακόμα και τα κινητά τους.
Η συμμετοχή αντιστοιχεί στα 10 ευρώ/παιδί μηνιαίως.
Έναρξη εργαστηρίου: Κυριακή 15/10/2017
Υπεύθυνοι για την λειτουργία του εργαστηρίου, από πλευράς του Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι οι Φραγκής Πέτρος (6944512639), Μουρκάκου Μαργαρίτα (6945870570) και Κατσίκα Αλέκα (6983523273), στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Παπάγου

Ο Πρόεδρος            Η Γραμματέας

Καζάκος Νίκος        Ξανθάκη Μαργαρίτα