Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 10/10/2018



Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 1ης/10/2018, προκηρύσσονται εκλογές για την Τετάρτη 10-10-2018 (από τις 18:00 έως τις 22:00 )για την ανάδειξη εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής - Εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων και Εκπρόσωπου Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν και οι δύο γονείς ή νόμιμοι κηδεμόνες τους με έναν ψήφο έκαστος ανεξάρτητα των αριθμό των παιδιών τους που φοιτούν στο σχολείο με την προϋπόθεση ότι είναι οικονομικά ενήμεροι .

Μπορείτε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στην ηλεκτρονική δ/νση του Συλλόγου syllogos1lykpap@gmail.com .

Υπεύθυνη για την εκλογική διαδικασία είναι η Εφορευτική Επιτροπή. Μέλη της Εφ. Επιτροπής είναι οι : Στρατάκος Μ., Κουτάντου Ε., Ρογκάκος Β., Καραμάνογλού Π. .

Όλα τα μέλη μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τις εκλόγιμες θέσεις που υπάρχουν εφόσον είναι ταμειακά ενήμερα μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 . (υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου μας είναι 10 ευρώ/παιδί).

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μπορείτε να είστε υποψήφιοι για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή ταυτόχρονα . 

Σας επισημαίνουμε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών επιλέχθηκε γιατί είναι η ημερομηνία που θα καλέσει για ενημέρωση γονέων το Σχολείο. Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα , ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη από τον νόμο συμμετοχή ώστε να μπορεί ο Σύλλογός μας να εκπροσωπείται κανονικά σε όλα τα προβλεπόμενα όργανα.